banner SCIO

voorhoofdchakra
Wat is INDIGO/SCIO-quantum biofeedback

Quantum Biofeedback is een energetische meet- en trainingsmethode. Dit wordt uitgevoerd door een apparaat, genaamd de SCIO. In onze praktijk werken wij met de allernieuwste versie, de INDIGO, die sneller is en en krachtiger is.
De INDIGO/SCIO meet de energetische toestand van de persoon en balanceert stressfaktoren. Stressfaktoren in de ruimste zin van het woord.

Het menselijk energieveld is elektromagnetisch van aard en kan derhalve gemeten worden. De Volt, Ampère en de Resistance worden gemeten en nog tientallen andere elektrische parameters worden berekend.
De INDIGO/SCIO scant in een paar minuten het lichaam en meet de energetische reacties op duizenden faktoren zoals allergenen, virussen, bacteriën, parasieten en schimmels, vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren, hormonen, chromosomen, bloesemremedies en Bachbloesems, kruiden enz.
Verstoringen kunnen worden gebalanceerd.

Een stressfactor veroorzaakt een disharmonische trilling in het vibrerende energieveld. Disharmonische trillingen kunnen worden opgeslagen in de cellen en uiteindelijk, soms jaren later, tot ziekte leiden.
Het eerste signaal is altijd een disharmonische verstoring in het energieveld.
De INDIGO/SCIO meet en corrigeert deze. Zo kan in een vroeg stadium ziekte worden voorkomen.

Vele stressfaktoren beïnvloeden ons voortdurend.
Deze kunnen van allerlei aard zijn: toxiciteit, trauma, mentaal-emotionele faktoren, stralingbelasting, pathogenen, allergenen, voedingstekorten, erfelijkheid enz. Door de hierdoor veroorzaakte verstoringen te corrigeren wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt. Het lichaam wordt zo geleerd beter met de stress om te gaan.
Deze stressfaktoren en onze reacties erop verlopen voor het grootste gedeelte onbewust. Door filtering zijn wij ons slechts van een beperkte hoeveelheid informatie bewust. Quantumbiofeedback zou je dan ook kunnen beschouwen als een gesprek met je onbewuste.

INDIGO/SCIO-quantumbiofeedback is holistisch en werkt op alle niveau’s: het fysieke, het mentaal-emotionele en het spirituele niveau.

Quantum Biofeedback is gebaseerd op de quantumfysica en werkt met bio-electriciteit.
Voor meer achtergrondinformatie zie achtergrond


einde pagina

©2009 Praktijk Hennahof, design by Regina Maria

SCIO

hoofdscherm

menselijk energieveld

energieveld